Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Over ons

Bij Maatwerkmatrassen.nl bent u aan het juist adres voor uw caravanmatras, campermatras of bootmatras. Altijd de juiste maat. Alleen nog even de gewenste kwaliteit uitzoeken.

Hier meer informatie over onze verschillende matrassen:

Maatwerkmatrassen.nl heeft jarenlange ervaring met goed slapen in caravan, camper en boot. Deze ervaring heeft Maatwerkmatrassen.nl vertaald in een gebruiksvriendelijk en uniek bestelsysteem voor kwaliteitsmatrassen op maat.

Met meer dan 20 jaar ervaring met verschillende merken, types en bouwjaren van caravans, campers en boten zijn wij in staat om het exacte formaat van uw matras te bepalen op basis van het merk, type en modeljaar van uw caravan, camper of boot.

Maatwerkmatrassen.nl gaat bij het bestellen van uw matras uit van Uw type caravan, camper of boot. Vrijwel alle matrassen in de heeft Maatwerkmatrassen.nl al gemeten en overzichtelijk in een database gezet. Hierdoor is het bestellen van een matras voor u als klant heel eenvoudig geworden. U hoeft dus niet zelf te gaan meten, geen afgeronde hoeken te beschrijven of zelf ingewikkelde tekeningen op schaal te maken. Ook hoeft u uw oude matras niet uit uw caravan, camper of boot te halen, in de auto te proppen en als voorbeeld mee naar de winkel te slepen. Wanneer u het juiste type caravan, camper of boot aangeeft, levert en garandeert Maatwerkmatrassen.nl u een kwaliteitsmatras in de juiste maat. Maatwerkmatrassen.nl neemt als leverancier dus de verantwoordelijkheid voor het leveren van de juiste maten.
Dat is onze unieke service!
 
Een betere vakantienachtrust op een kwaliteitsmatras van Maatwerkmatrassen.nl!
Ga proefliggen bij onze dealers. Kijk hier voor de adressen.

Bezoekadres:
U kunt onze Slaapstudio bezoeken op onderstaande adres of bezoek een Maatwerkmatrassen verkooppunt bij u in de buurt. Bekijk hier onze verschillende verkooppunten

Vestigingadres Slaapstudio:
Maatwerkmatrassen.nl
Oldenzaalsestraat 583
7558PX Hengelo
Telefoonnr 0031 (0)74-2773628 optie 3
Email: info@maatwerkmatrassen.nl
Internet: www.maatwerkmatrassen.nl

Onze Bankgegevens:
Maatwerkmatrassen.nl
IBAN: NL47RABO0327598182
BIC: RABO NL 2 U

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede: 06046260
BTW nr.: NL 0057.35.440.B.01
Lees onze Algemene Voorwaarden.