Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Verzending en retourneren

Verzendkosten
Al onze matrassen zijn inclusief verzendkosten.
De kosten voor het thuisbezorgen van de door u bestelde matras zijn voor rekening van Maatwerkmatrassen.nl. Alleen voor een tweede aanbieding als gevolg van een verkeerd opgegeven adres of vanwege afwezigheid van de ontvanger worden de verzendkosten volgens het tarief van TNT aan u doorberekend.

Levertijden
Maatwerkmatrassen.nl probeert uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. De levertijd is doorgaans 10 werkdagen en afhankelijk van het seizoen binnen maximaal 20 werkdagen. Indien de levertijd hier substantieel van afwijkt nemen wij hierover direct contact met u op. U wordt door onze bezorgdienst gebeld over de levering.

Annuleren en retourneren
Heeft u een maatwerkmatras besteld en wilt u deze, om wat voor reden dan ook, annuleren?
Tot 5 dagen na uw bestelling kunt u deze gratis annuleren, daarna wordt het matras in productie genomen. U bent bij het annuleren van uw bestelling binnen 5 dagen geen kosten verschuldigd.
Omdat de door u bestelde matras speciaal voor u gemaakt wordt is het niet mogelijk om uw bestelling na 5 dagen nog te annuleren of te retourneren.
Mocht de pasvorm van de matras afwijken van de tolerantie zoals in de algemene voorwaarden is gesteld, dan garandeert Maatwerkmatrassen.nl dat de geleverde matras in overleg wordt aangepast, vervangen of vergoed.

Wij hechten zeer aan tevreden klanten, per slot van rekening bent u onze beste reclame!