Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Frans bed

Frans bed, hebt u daar ooit weleens van gehoord? Als u een caravan of camper liefhebber bent, kent u de term Frans bed vast wel. Hiermee wordt namelijk een matras bedoelt waar een of meerdere hoeken van afgesneden zijn.

Maar waarom wordt de term Frans bed gebruikt in combinatie met een caravan of camper? Dat heeft te maken met het idee dat een Frans bed precies past binnen een caravan of camper. In deze vervoersmiddelen is de ruimte vaak krap zoals u weet. Een matras, zoals we die thuis hebben liggen, past daar niet altijd in. Een matras met afgeronde of afgesneden hoeken biedt al meer uitkomst. Maar dan nog is een standaard Frans bed (of Frans matras) niet voldoende.

 

Frans bed matras

U kunt een matras op maat laten maken bij ons. Je zou dan praktisch kunnen zeggen dat je een Frans bed matras maakt, maar in principe komt het gewoon neer op het maken van maatwerk matrassen. Waar wij al ruim 20 jaar goed in zijn! Zo hebben wij van alle caravan merken de matras maten al opgemeten. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw bestelling te plaatsen in onze webshop. We hoeven dus niet langs te komen om uw matras of caravan op te meten. We komen langs voor de bezorging van uw gloednieuwe caravan matras. Dat doen we gratis trouwens, want dat is onze service!

Caravan matras

Een caravan matras vinden die goed en comfortabel ligt, kan soms best lastig zijn. Wij werken met  hoge standaarden en vinden kwalitatieve materialen belangrijk. Bij ons krijgt u dus niet zomaar een doorsnee caravan matras. Wij leveren alleen kwaliteit. Dat doen we zoals gezegd al ruim 20 jaar. In die tijd hebben we dan ook veel vaste klanten gekregen die bij de aanschaf van een caravan matras rechtstreeks naar ons komen. Dat waarderen we enorm en zijn we best trots op!

Frans bed of caravan matras?

Dus of u nu een Frans bed bedoelt of een caravan matras, bij Maatwerkmatrassen.nl bent u altijd aan het juiste adres. Maar wellicht wilt u voor uw camper een camper matras of voor uw boot een bootmatras. Ook daarin kunnen we u helpen. Want camper matrassen en boot matrassen maken wij ook op maat.

Neemt u gerust een kijkje in onze webshop. Bij vragen over de verschillende producten kunnen we u altijd helpen. U kunt ons bellen of een e-mail versturen. Of u vult het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.