Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Matras op Maat

Matras op maat
Matras op maat voor bij u thuis? Ook dat kan bij ons. Wij maken namelijk uw matras op maat, zodat deze exact past in uw bed. U kunt hierbij kiezen uit verschillende materialen die speciaal ontwikkeld zijn voor een heerlijk ontspannen nachtrust. Hieronder kunt u daar meer over lezen.

Een matras op maat is soms nodig. Bijvoorbeeld omdat uw bed precieze maten heeft, waar alleen een matras op maat in past. Of omdat uw huidige matras verouderd is en aan vervanging toe is. Of omdat u een matras wilt hebben waar u fijn op ligt, maar deze nergens kunt vinden. Wij zorgen ervoor dat er ook voor u een perfect matras gemaakt wordt. Want bij Maatwerkmatrassen.nl werken we alleen met de beste materialen die een heerlijke nachtrust garanderen. De mensen die u voorgingen en ook een matras op maat hebben laten maken bij ons, kunnen daar zeker over meepraten!

Matrassen op maat meten
Wanneer u een matras op maat wilt bestellen, kunt uzelf uw huidige matras of uw bed opmeten. Weet u niet hoe u dat het beste kunt doen? Neem dan even contact met ons op. We leggen het u graag uit.

De maten kunt u vervolgens aan ons doorgeven. Wanneer wij deze binnen hebben gekregen, gaan wij de matras op maat voor u ontwikkelen. Wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier en aangeeft dat u een matras op maat wilt hebben voor bij u thuis, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Hier kunt u het contactformulier vinden. Maar u mag ons natuurlijk ook een e-mail sturen via info@maatwerkmatrassen.nl of ons bellen op het volgende telefoonnummer: +31 (0)74 2773628 optie 3. We zullen u dan vragen om de maten door te geven, zodat onze medewerkers aan de slag kunnen gaan.

Andere matrassen op maat
Wilt u liever meer weten over de mogelijkheden voor een matras op maat voor in de caravan, camper of boot? Hier vindt u achtereenvolgens meer informatie over de caravan matras, de camper matras en bootmatras. De mogelijkheden hierin zijn ruim. Dus ook als u specifieke wensen heeft bij de vorming van een dergelijk matras, horen we dat uiteraard graag.Direct een matras op maat bestellen