Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Oplegmatrassen

 

Duvalay oplegmatrassen

Is uw matras nog goed maar ligt het te hard? Kies dan uit een van onze Duvalay oplegmatrassen, wij hebben vaste maten maar wij kunnen ook op maat maken. Alle modellen zijn voorzien van een luxe wasbare hoes met rits, Elke dag het oplegmatras opruimen? Dat is ook geen probleem, De Duvalay toppers zijn allemaal op te rollen. Accessoires zoals hoezen met rits of matrashoezen (ook op maat) zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

 

Oplegmatras Comfort

 

"Oplegmatras Comfort Silver", top kwaliteit memory foam, vormt naar het lichaam en zorgt er voor dat drukpunten zoals schouders en heupen zo goed als verdwijnen! Ook oneffenheden zoals verschillende kussens en knopen zullen door het gebruik van onze toppers verdwijnen.

"Oplegmatras Comfort Plus Gold", een nog betere kwaliteit, deze is voller en geeft nog meer steun aan uw lichaam! Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, voor thuis of voor optimaal comfort! 

Oplegmatras Freshtec”,  is een marktleidende hoge kwaliteit koudschuim in Engeland hetgeen zorgt voor eerste klas comfort, ondersteuning, duurzaamheid en maximale ventilatie voor een koele nachtrust!

 

Bekijk hier de collectie/prijzen Duvalay Oplegmatrassen in vaste maten op onze Duvalay site

Bekijk hier de collectie/prijzen Duvalay Oplegmatrassen op maat op onze Duvalay site

 

 

Duvalay slaapzakken

Comfortverhogend, handig en compact! Geen gedoe meer om uw bed op te maken! Uitrollen en uw bed is opgemaakt! Een hoes met twee vakken, onderin het oplegmatras en bovenin een persoons dekbed. verkrijgbaar in diverse kleuren, breedte en kwaliteiten.

Ideaal voor in uw caravan, camper, vouwwagen, buscamper, vrachtwagen, enz.

 

Duvalay Memory Foam Slaapzak Compact

 

"Duvalay Slaapzak Compact 2.5 cm", 2.5 cm top kwaliteit memory foam, ideaal om oneffenheden weg te halen zoals bijvoorbeeld losse kussens of knopen. Op zoek naar meer ligcomfort? Kies dan voor Comfort of Freshtec.

"Duvalay Slaapzak Comfort 4 cm", 4 cm top kwaliteit memory foam, ideaal voor meer ligkomfort door drukpunt vermindering!  

Duvalay Slaapzak Freshtec 5cm”, 5 cm Freshtec is ideaal voor mensen die memory foam te warm vinden. Het is een marktleidende hoge kwaliteit koudschuim in Engeland hetgeen zorgt voor eerste klas comfort, ondersteuning, duurzaamheid en maximale ventilatie voor een koele nachtrust! 

Bekijk hier de gehele collectie (incl.prijzen) slaapzakken op onze Duvalay site

Duvalay Nederland