Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

ProefliggenMaatwerkmatrassen.nl biedt u verschillende soorten matrassen. Allemaal van hoge kwaliteit maar met verschillende eigenschappen. Per slot van rekening slaapt de één liever op een stevig geveerde matras en voelt de ander zich prettiger op een zacht matras. Waarschijnlijk weet u zelf wel waar uw voorkeur naar uit gaat. Mocht u echter twijfelen dan kunt u het verschil in de matrassen zelf ervaren in de Slaapstudio of bij één van onze dealers.

 

Proefliggen in onze Slaapstudio

Maatwerkmatrassen.nl bied u de mogelijkheid om te proefliggen in de Slaapstudio. Hier kunt proefliggen op het gehele assortiment van Dröm Maatwerkmatrassen en Duvalay oplegmatrassen. Voor deskundig advies staan onze medewerkers graag voor u klaar. Daarnaast zijn wij ook aanwezig op verschillende evenementen verspreid over Nederland. Kijk hier voor de agenda.
 

Proefliggen bij een Dröm Maatwerkmatrassen Dealer

Maatwerkmatrassen.nl heeft verschillende dealers aangesteld waar u het hele jaar door kunt proefliggen. De dealers verschillen in assortiment van Dröm proeflig matrassen. Vind een dealer in de buurt op onze Dealer pagina, klik op de dealer op het assortiment te bekijken.