Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

ProefliggenMaatwerkmatrassen.nl biedt u verschillende soorten matrassen. Allemaal van hoge kwaliteit maar met verschillende eigenschappen. Per slot van rekening slaapt de n liever op een stevig geveerde matras en voelt de ander zich prettiger op een zacht matras. Waarschijnlijk weet u zelf wel waar uw voorkeur naar uit gaat. Mocht u echter twijfelen dan kunt u het verschil in de matrassen zelf ervaren in de Mobiele Slaapstudio of bij n van onze dealers.

 

Proefliggen in de Mobiele Slaapstudio

Maatwerkmatrassen.nl bied u de mogelijkheid om te proefliggen in de Mobiele Slaapstudio. Hier kunt proefliggen op het gehele assortiment van Drm Maatwerkmatrassen en u deskundig laten adviseren door n van onze adviseurs. Proefliggen in de Mobiele slaapstudio kan op verschillende evenementen verspreid over Nederland. Kijk hier voor de agenda.

Proefliggen bij een Drm Maatwerkmatrassen Dealer

Maatwerkmatrassen.nl heeft verschillende dealers aangesteld waar u het helen jaar door kunt proefliggen. De dealers verschillen in assortiment van Drm proeflig matrassen. Vind een dealer in de buurt op onze Dealer pagina, klik op de dealer op het assortiment te bekijken.

DIRECT BESTELLEN