Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Dröm comfortmatras Pocket Special

 

Bij Maatwerkmatrassen.nl bent u aan het juiste adres voor de perfecte caravanmatras, campermatras of bootmatras. En altijd de juiste maat.
Alleen nog zelf de kwaliteit bepalen.

Pocketveermatrassen zijn bijzonder comfortabel en zijn voor het slapen thuis erg populair. Normaal zijn pocketveermatrassen echter niet geschikt voor de lattenbodems in caravans, campers of boten omdat de latten van de bodems te ver uit elkaar liggen. Maatwerkmatrassen.nl heeft daarom een speciale pocketveermatras ontwikkeld met een extra beschermlaag die voor een juiste drukverdeling van de pocketveren op de latten bodem zorgdraagt.
Hierdoor heeft u nu de mogelijkheid om ook in uw caravan, camper of boot te genieten van optimaal ligcomfort.

De totale dikte van dit matras komt op 20cm.

 

LET OP!

WIJ ADVISEREN DIT MATRAS ALLEEN VOOR RECHTE BEDDEN MET EEN BREEDTE VAN MINIMAAL 80 CM!

 

Comfort

Dit is topcomfort in slapen: fantastisch ligcomfort en uitstekende vering.
 

Hardheid

Let op: Deze pocketveermatras is geschikt voor personen tot maximaal 90kg. Voor zwaardere personen is tegen meerprijs de Dröm Comfortmatras Pocket Special 500 beschikbaar.


Hygiëne

Door alle veren stroomt lucht en en kan vocht worden afgevoerd. Pocketveermatrassen hebben dan ook een uitstekende vocht en luchtregulatie, belangrijk in caravans, campers en boten.


Specifiek kenmerk

De matras heeft 5 comfort zones en 360 veren die allen individueel verpakt zijn in een hoesje van textiel. Deze matrassen zijn minder warm en dus prettig om op te slapen in warme landen.
 

Levensduur

De  Dröm Comfortmatras Pocket Special is een zeer stevig en duurzaam matras.
 

Gewicht

Door het relatieve lage gewicht  van deze pocketmatras uitermate geschikt voor in de caravan, camper of boot.

Geschikt voor: Deze binnenvering matras is alleen geschikt voor alle vaste bedbodems en lattenbodems. Dus niet voor verstelbare bedbodems!

Extra’s: Al onze koudschuim matrassen zijn standaard voorzien van een comfortabele elastische dubbeldoeks doorgestikte hoes, gevuld met 200gr per m2 fibrefill en standaard voorzien van een rits!


Proefliggen

Wilt u eerst een keer proef liggen op deze unieke pocketveermatras voor caravan, camper of boot? Kijk dan hier voor de adressen van onze dealers.

Met deze Dröm Comfortmatras Pocket Special koopt u de perfecte matras voor in uw caravan, boot of camper. Een garantie voor een goede vakantienachtrust.