Proefliggen?

Wilt u het verschil voelen tussen verschillende soorten matrassen? Kom dan proefliggen in onze mobiele slaapstudio. De komende tijd vindt u ons hier.

Caravan matras

Slaapt u slecht, of is het matras in uw caravan aan vervanging toe?


Makkelijk bestellen

Bij Maatwerkmatrassen kunt u eenvoudig uw matras online bestellen of bij één van onze geselecteerde dealers. Wij hebben een actuele database aan maten van caravanbedden van de meest voorkomende caravanmerken en types. U hoeft dus niet zelf te meten, geen wereldreis te maken om te wachten bij een drive in, maar eenvoudig online bestellen.
Liever niet online bestellen? Leest u dan hieronder verder bij verkooppunten. 
 
 

Wat kost een caravan matras?

Benieuwd wat u een matras voor uw caravan kost? Maak eenvoudig de keuze welk matras u wenst en selecteer uw caravan en de prijs komt naar voren. Het meeste gekozen matras is het Dröm Comfortmatras Koudschuim - HR 40 Medium. En natuurlijk is de prijs inclusief maatwerk en verzendkosten, geen verassingen achteraf!


 Klik hier om uw prijs te checken

  

Verkooppunten

Liever niet online bestellen of eerst even proefliggen? Dat kan bij een van onze 26 verkooppunten verspreid over Nederland. 26 gerenomeerde caravan en camper specialisten hebben de keus gemaakt om met Maatwerkmatrassen.nl samen te werken en daar zijn wij natuurlijk erg trots op! Bij de meeste verkooppunten kunt U proefliggen en voor een uitgebreid slaapadvies terecht. Voor uw camper hebben wij een aantal meetpunten in Nederland.

Nieuwsgierig of er bij u een verkooppunt in de buurt is? Kijk snel op onze dealer pagina.

 

Op zoek naar slaapcomfort verhogende producten zoals de Duvalay slaapzakken of Duvalay oplegmatrassen? Kijk dan op onze Duvalay site.